27/01/2021
Legpuzzels te leen in de Gemeente Woerden!

Onze Lionsclub Woerden Castellum Laurum is in de maand december de Lions Puzzelbieb gestart en er zijn nu al ruim 20 deelnemers.

Er zijn echter genoeg puzzels om meer puzzelaars een plezier te doen. Volwassen inwoners van Woerden, Harmelen, Zegveld en Kamerik kunnen gratis lid worden van de Lions Puzzelbieb Woerden. Wordt dus snel lid!

De legpuzzels kunnen op verzoek thuisbezorgd worden bij minder mobiele volwassen inwoners van Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Met de Lions Puzzelbieb Woerden willen we een leuke afleiding bieden aan mensen die aan huis zijn gebonden.

De deelnemers krijgen elke maand gratis een zo goed als nieuwe legpuzzel van 500 of 1.000 stukjes te leen. Er wordt uiteraard gezorgd voor hygiënische maatregelen

Heeft u belangstelling om legpuzzels te lenen dan kunt U zich aanmelden door een mail met uw adresgegevens te sturen naar woerden.castellumlaurum@lions.nl of te bellen met Inge Nederpelt, telefoon 0348 423573.

De Lions Puzzelbieb beschikt al over een gevarieerde collectie legpuzzels!