Onze activiteiten richten zich vooral op het uitvoeren van projecten die geld opleveren. Wij zijn een gemengde club, met 32 leden. Als Serviceclub zetten we ons door onderlinge samenwerking in voor mensen (of organisaties) die het in de Nederland of de wereld wat minder hebben getroffen en voor een bepaald 'goed' doel. Dit kan zowel op het financiële vlak als door het uitvoeren van projecten, b.v. assisteren bij Nederland DOET, organiseren bijeenkomsten en vervoer etc.

Iedereen, die dit leest en meer wil weten over onze Lions Club stuur een mail naar:
                                    woerden.castellumlaurum@lions.nl en/of 06-24733894

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.
De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.

De Lions organisatie

Er zijn wereldwijd 1,4 miljoen Lions.  Elke Lion is lid van een Lionsclub, waarvan er wereldwijd 46.000 zijn.

Elke Lionsclub is lid van:

• een district (Nederland telt 6 districten)
  • het multiple district (Nederland is Multiple district 110)
  • Lions Clubs International.

Elke Lionsclub mag stemmen op de algemene ledenvergadering van het district (districtsconventie), het Multiple district (de nationale conventie) en Lions Clubs International (de internationale conventie).
Wat op de internationale conventie besloten wordt is bepalend voor alle Lions wereldwijd. Door het lidmaatschap van de Lions te aanvaarden geef je aan dat je je daarnaar zult gedragen.