02/12/2020
Legpuzzels te leen in de Gemeente Woerden!

Onze Lionsclub Woerden Castellum Laurum gaan de komende maanden legpuzzels uitlenen en op verzoek thuisbezorgen bij minder mobiele volwassen inwoners van Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Met de Lions Puzzelbieb Woerden willen we een leuke afleiding bieden aan mensen die aan huis zijn gebonden.

De deelnemers krijgen elke maand gratis een zo goed als nieuwe legpuzzel van 500 of 1.000 stukjes te leen. Er wordt uiteraard gezorgd voor hygiënische maatregelen.

Heeft u belangstelling om legpuzzels te lenen? Vraag dan een inschrijfformulier en extra informatie aan door een mail met uw adresgegevens te sturen naar woerden.castellumlaurum@lions.nl of te bellen met Inge Nederpelt, telefoon 0348 423573.

De Lions Puzzelbieb beschikt al over een gevarieerde collectie legpuzzels.