Bedrijvenspel 2018 (de Slag om Woerden) bracht 16.200 euro op!

 

 

                                                                                  Bibian Mentel.

                                                                            De opbrengst 16.200 euro voor de Mentelity Foundation 

 

De ‘Slag om Woerden’ is een uniek spel waarin teams met 5 spelers per bedrijf (of combinatie van bedrijven) op hun kennis worden getest over Woerden, ondernemen, cultuur en sport. Kortom een gezellige avond, waar teambuilding, lekker eten en netwerken prima samengaan

De ‘Slag om Woerden 2018 vond plaats op donderdagavond 15 november 2018  op de locatie Bredius van het Kalsbeek College.

Gastspreker deze avond was Bibian Mentel 

De Mentelity Foundation is een initiatief van paralympisch snowboarder Bibian Mentel. De Mentelity Foundation realiseert projecten om het leven van mensen met een lichamelijke uitdaging te verbeteren. We zetten kennis, productontwikkelingen, sport en bewegen in als middel om herstel en sociaal contact te bevorderen.

Bibian Mentel kreeg in 2017 voor de 10e keer kanker. Mede dankzij haar doorzettingsvermogen won zij maar liefst 3 gouden medailles op de Paralympische winterspelen, waarvan 2 afgelopen  maart in Pyeongchang.

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Rijn en Veenstromen, Gasterij de Milandhof en het Kalsbeekcollege.

Het bedrag dat met de Slag om Woerden voor dit prachtige doel is opgehaald was met 50% verhoogd door de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).