10/06/2019

14 September Drakenbootrace Woerden! Actie voor Friends4Owen.

Op zaterdag 14 september organiseerde onze Lionsclub een Drakenbootrace op de Singel. Het was een spektakel. 20 Teams namen deel aan dit evenement.
Ans Kortekaas maakte van alle gebeurtenissen verslag en kondigde ook Teams aan, die in de volgende wedstrijdronde moesten aantreden. Ook maakte ze korte interviewtjes. Dit alles gelardeerd met een kwinkslag.

Ans met Team Papekop, die haar meenam in de boot, waardoor ze wat snelheid verloren. (sportiefste team).

De winnaars:

1e prijs Team Dare

2e Prijs Team Uijtewaal                                                                                        3e prijs Team Rietveld.

De 1e prijs voor het geoefende Teams ging naar:
                                   De Lamme Kikkers.

De opbrengst van deze race kwam ten goede aan Friends4Owen, dus ook Stichting Semmy.

We dragen zo samen bij aan wetenschappelijk onderzoek naar hersenstamkanker.

Wil je meer foto's zien van dit evenement ga dan naar: https://photos.app.goo.gl/Sj2xhA6x7TD5RiFs9